.

.

 

.

Sweelodie geeft concert in Atlas Theater in Emmen

"Het wordt een mooi spektakel dat je eigenlijk niet mag missen!"

Wij zijn de laatste maanden hard aan het oefenen en hebben vele nieuwe liedjes ingestudeerd. En deze liedjes willen we jullie graag laten horen op zaterdag 11 november 2023 om 20.30 uur in het Atlas Theater in Emmen. 
Er wordt gezongen in kleine groepjes, solo’s en natuurlijk met het hele koor. En er komen ook nog wat oudere liedjes aan de orde. Onder begeleiding van onze dirigent Jochem Weggemans laat Sweelodie je een avond genieten en zelfs lachen! Het wordt een mooi spektakel dat je eigenlijk niet mag missen!

Je kunt tickets voor dit concert online bestellen ad. € 20,-- (incl. 1 consumptie) bij het Atlas Theater Emmen. https://www.atlastheater.nl
Wacht niet te lang met bestellen want vol is helaas echt vol!
Ben jij er ook bij?

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel