.

.

 

.

Wekelijkse repetities gelegenheidskoor Zweeler Kerk

Thema kerstdienst op 25 december: 'Ga mee ...' 

Het duurt nog even voordat het Kerstmis is, maar de kerkenraad en vrijwilligers van PKN Zweeloo zijn inmiddels weer begonnen met de voorbereidingen. Naast een schitterend ontwerp voor een kerstkaart - gemaakt door Leo Gast - is er een opzet voor de kerstdienst gemaakt. Het thema voor dit jaar is: ‘Ga mee.’ 

Heleen Mertens is voorganger en zij kan haar preek gaan voorbereiden. Een preek, die ongetwijfeld zoals we haar kennen, weer heel warm, op mensen gericht en toegankelijk zal zijn. We hebben mooie teksten en liederen gevonden voor ons gelegenheidskoor en om samen als gemeente met elkaar te kunnen zingen. Vanaf komende zondag (5 november) van 11.30 tot 12.30 uur starten de wekelijkse repetities voor het gelegenheidskoor onder leiding van Cees Roubos voor de kerstdienst op 25 december.

Heb je belangstelling om het koor te versterken? Geef het dan zo spoedig mogelijk door aan Nel Gast of aan de kerkenraad. Hopelijk tot binnenkort!

Kun je niet deelnemen, wees dan vooral welkom om de dienst te beluisteren, te overdenken en mee te zingen.

Kijk voor meer info op www.zweelerkerk.nl

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel