.

.

 

.

Ben jij het organisatie talent dat Sinterklaas zoekt?

Het leukste kinderfeest van het jaar is op zoek naar nieuwe enthousiaste creatievelingen.

Het Sweeler Sinterklaasfeest is de afgelopen jaren door Esther Manting, Janneke Nijboer en Esther Mensinga nieuw leven ingeblazen. Nu willen zij graag het stokje doorgeven.

Elk jaar zijn er rond de honderd kinderen die afkomen op het Sweeler Sinterklaasfeest. Op eigen wijze hebben de dames dit feest ingevuld en met succes. Vele positieve reacties kwamen elk jaar weer binnen. ‘Wij vinden het tijd voor een nieuwe impuls van het Sweeler Sinterklaasfeest. Na drie jaar met veel plezier dit te hebben georganiseerd geven wij vanaf 2024 het stokje graag over aan nieuwe enthousiaste ouders of vrijwilligers’.

Ben jij diegene die dit graag op wil pakken en wil organiseren dan kan je contact op nemen met een van de dames. Een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mag ook.
Meelopen dit jaar met de organisatie is een mooie gelegenheid om kennis te maken met het reilen en zeilen van het Sweeler Sinterklaasfeest.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel