.

.

 

.

Hebben jullie er al zin in?

Hallo jongens en meisjes! Hebben jullie er al zin in?

Want op zaterdag 25 november komen Sinterklaas en zijn Pieten feest vieren in Zweeloo. Natuurlijk vinden wij het leuk om jullie daar allemaal te ontmoeten! Sinterklaas houdt weer een knallend Sinterklaasfeest voor jullie! Samen met zijn pieten heeft hij wat leuks georganiseerd in De Aeldermeent in Aalden. 

Daar zal hij jullie allemaal graag weer zien! Wie weet heeft Sint nog wat leuks in petto voor jullie? 
Wij zijn er! En jij, ben jij er ook bij?

Geef je dan snel op met de onderstaande opgave strook. Deze kunnen jullie inleveren tot en met donderdag 23 november in de brievenbus van Kinderopvang LOL, Paardelandsdrift 13.
Na deze datum kan er niet meer worden opgegeven, wees dus op tijd!

Waar: De Aeldermeent, Paardelandsdrift 13 in Aalden (kleuteringang van c.b.s. De Schutse)

Wanneer: Zaterdag 25 November

Tijd:  09.45 - 10.15 uur    groep 0 (kinderen van 2 jr – 4 jr)                                                              

         10.30 - 11.15 uur    groep 1 en 2

         11.30 - 12.15 uur    groep 3, 4 en 5 

Verdere informatie aan de ouders
Ouders mogen niet mee naar binnen. Het is een kinderfeest en wij kiezen ervoor om alleen de kinderen binnen te laten. Binnen is er genoeg begeleiding om de kinderen te helpen met deze of gene. De ouders vragen wij buiten te wachten en niet tussentijds naar huis te gaan. Het kan natuurlijk voorkomen dat een kind eerder naar zijn papa of mama wil. Wij zullen hem of haar dan naar buiten begeleiden en overdragen aan zijn papa of mama.
Het Sweeler Sinterklaasfeest is voor alle inwoners van de voormalig gemeente Zweeloo. Er zullen foto’s worden gemaakt en geplaatst worden op onze facebook pagina van ‘Het Sweeler Sinterklaasfeest’. Volgen jullie ons al?

Groeten van de FeestPieten 
———————————————————————————————————————————— 

Opgave voor ‘Het Sweeler Sinterklaasfeest’! 

Naam:

Leeftijd:

Groep:

 

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel