.

.

 

.

Kerstconcert van twee koren NOVA & HEM in dorpskerk DALEN

Een kerstconcert waarbij Dalen, Oekraïne, Coevorden en Oosterhesselen bij elkaar komen alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, hoe is dat mogelijk?

Twee Noord-Nederlandse, toonaangevende koren met Kerst in Dalen, hoe mooi wil je het hebben? Het ene een vrouwenkoor met Engelse, Slowaakse en Franse teksten; het andere een mannenkoor met naast Engels en Nederlandstalig ook Drents werk. Bekende en minder bekende kerstsongs. Meest opvallende titel: ‘Waar vind je tegenwoordig nog een goede timmerman?’, een kreet die menig concertbezoeker weleens slaakt als er een dakkapel moet komen en die tegelijkertijd verwijst naar Jozef de timmerman. Zo’n concert wordt het dus, met humor en kerstsfeer ineen.

Samenvattend: goede koorzang, plezier, gevoelige teksten: het wordt een speciale, oog- , hart- en oorstrelende avond, dat kunnen we u verzekeren.

De organisatie is in handen van Stichting Culturele Dorpen Zuidenveld, die jaarlijks zo’n drie concerten organiseert. Evenals vorig jaar worden ook nu, in samenwerking met de gemeente Coevorden, Oekraïense vluchtelingen die in Zuid-Oost Drenthe worden opgevangen, voor dit concert uitgenodigd.

16 december 2023 20.00 uur in dorpskerk Dalen.

Voor snelle beslissers zijn er nog kaarten beschikbaar; per stuk € 15,- mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel