.

.

 

.

Winter-kerst-fair in de Drieklank

“Na het succes van 2022 is besloten weer een winter-kerst-fair te houden in De Drieklank,” aldus de organiserende mensen.

“De kleinschaligheid, de verscheidenheid in producten, waaronder weer prachtige bloemstukken, soepen en kleine cadeautjes, maar ook de gezelligheid omdat je er koffie en thee kunt drinken met koek en pannenkoeken, geven een eigen sfeer aan dit gebeuren. Bovendien zijn we niet weersafhankelijk, want we zijn te vinden in de zalen van De Drieklank” (Kerkstraat, Aalden). Dit is nog een argument om aan te geven dat men hoopt dat velen de weg naar de Fair zullen weten te vinden op zaterdag 9 december tussen 10 en 13.30 uur.

Er is dan ook gelegenheid om oud ijzer in te leveren. Geeft het vervoer problemen,
bel dan 06 30049926.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel