.

.

 

.

Drie schrijvers presenteren zich bij ToReCo

Heeft u altijd al eens aan een schrijver willen vragen hoe hij aan zijn inspiratie komt? Dat kan op zaterdag 16 december.

Net als op 2 december jl zitten drie leden van het schrijverscollectief weer in de winkel van Toreco. Claudia Stinne, Jos Govaarts, en Victor Vergeer vertellen graag over hoe en waar zij hun inspiratie vandaan halen, hoe zij aan de verhalen komen, welke genres zij schrijven. Ze hebben elk hun eigen unieke schrijfstijl, of het nu romans, science-fiction, korte verhalenbundel of kinderboeken zijn.  'Meet & Greet' (ontmoet en groet, in goed Nederlands) deze schrijvers.

Je bent van harte welkom voor een gezellige babbel. Vraag naar hun toekomstige projecten en de inspiratie achter hun werken. Dit is uw gelegenheid om de woordwevers uit onze dorpen te ontmoeten.

Grijp deze kans om laagdrempelig met deze woordkunstenaars in gesprek te gaan. Wellicht zelfs over je eigen schrijfambities. Alles mag. Vergeet vooral niet om de boeken die je al van onze schrijvers bezit mee te nemen. Zij signeren ze graag. Natuurlijk kan je ook je boekencollectie uitbreiden door een van hun boeken te kopen. Wellicht voor onder de kerstboom?

Bij de Tourist Info aan de Aelderstraat 21a in Aalden zijn de boeken het hele jaar verkrijgbaar.
De drie schrijvers zitten er tijdens de Meet & Greet op 16 december van 10.30 - 12.30 uur.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel