.

.

 

.

Wezup blikt terug op een 'fantastische' 31e kerstmarkt

Wezup heeft een fantastisch kerstmarkt-weekend achter de rug.

Duizenden belangstellenden hebben de in kerstsfeer getooide kramen in het dorp bezocht. De 31e editie overtrof - ondanks de regen op zaterdag - alle verwachtingen: de vele kramen inclusief hapjes en drankjes droegen allemaal bij aan een gezellige kerstmarkt.

“Zelfs op zaterdag, ondanks het slechte weer, was het gezellig druk. Op zondag was er zelfs sprake van een topdrukte. We kijken dan ook terug op een heel geslaagd weekend en zijn trots op iedereen die dit heeft mogelijk gemaakt”, blikt secretaris Loes Heeling van de marktcommissie terug op het traditionele evenement.

Zondag was een nagenoeg droge dag met veel jonge gezinnen. Veel standhouders hadden net als vrijdagavond en zaterdag weer hun best gedaan om hun stand sfeervol in te richten.

Op de talrijke locaties langs de route van de 31e editie van de Wezuper kerstmarkt waren zoals gebruikelijk prachtige kerstdecoraties te koop, maar ook voor de inwendige mens en muziekliefhebbers was er voldoende te genieten. (Foto’s: Cornelia Brugman) 

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel