.

.

 

.

Marturia kan weer vooruit!

Nadat in juni 2023 onze pianist Aletta Kwant door verhuizing naar het verre Noorden moest stoppen, zat gospelkoor Marturia zonder een goede begeleider.

Het duurde even voordat er een geschikte kandidaat in beeld kwam maar die is er nu dan ook. Het gaat om Peter Loef, een heel ervaren begeleider van koren. We zijn erg blij met hem en wij denken hij ook met ons, in ieder geval is er een goede klik.

Omdat we dit jaar zullen meewerken aan het jubileumconcert van Vocation (uit Sleen) hebben we een al aardig gevuld programma om te oefenen. Dat wordt een spetterend concert in samenwerking met Gospelboulevard. Het vindt plaats op 19 oktober in het Atlas theater in Emmen. Daar wordt elke dinsdagavond hard voor gerepeteerd. Maar er is nog ruimte voor andere activiteiten, dus … nieuwe leden zijn altijd welkom.

Ons eerste publieke optreden met Peter is op 2 maart a.s., dan treden we samen met Vocation op in de kerk in Aalden.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel