.

.

 

.

Matthäus Passion in Coevorden

Na de door het publiek zeer gewaardeerde uitvoering in 2022, zijn we erin geslaagd om wederom de uitvoering van de Matthäus Passion te organiseren.

Bachs meesterstuk wordt uitgevoerd door het CMT, Collegium Musicum Traiectum uit Utrecht. Dit ensemble, opgericht in 2015, is een projectensemble voor jongvolwassen amateurmusici die een sterke interesse hebben in het uitvoeren van vocaal-instrumentaal repertoire. Het CMT heeft de ambitie om helemaal over te gaan op authentieke instrumenten. Bij het koor wordt veel aandacht besteed aan verstaanbaarheid en klankkleur binnen de stemgroep.

Het CMT heeft vier excellente solisten bij elkaar weten te krijgen, die samen met koor en orkest garant staan voor een wervelend optreden dat het publiek een schitterende middag zal weten te bezorgen. Dankzij inspanningen van SCDZ, Stichting Culturele Dorpen Zuidenveld, wordt Bachs Masterpiece voor een interessante entreeprijs aangeboden. 

Datum: 10 maart 2024
Locatie: Stadskerk Coevorden, Kerkstraat 6 Coevorden
Aanvang: 15.00 uur
Entreeprijs: € 29,50, inclusief een programmaboekje en een pauzeconsumptie
Kaarten kunnen worden besteld door te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel