.

.

 

.

Schrijfwedstrijd met feedback mogelijkheid Claudia Stinne

Ter gelegenheid van de week van het korte verhaal organiseert de Read Shop in Coevorden een korte verhalen wedstrijd.

Verhalen van maximaal 500 woorden met het thema ‘reizen’ mogen tot 11 februari 2024 23.59 uur ingezonden worden. De hoofdprijs is een boekenbon ter waarde van € 25,- en de tweede prijs een exemplaar van ‘Reizend het jaar door’ het nieuwste boek van jurylid Claudia Stinne.

Harm Jan Veenstra, eigenaar van de Read Shop is een enthousiast lezer en boekengek. Met deze actie wil hij mensen graag aanmoedigen om naast het lezen ook zelf eens in de pen te klimmen. “Laat je fantasie de vrije loop en doe mee aan de wedstrijd. Er is een mooie prijs te winnen en daarnaast kan je op 17 februari ook minimaal één schrijftip plus feedback op je ingezonden verhaal krijgen van jurylid en auteur Claudia Stinne. Zij is die dag van 10 tot 12 uur in de winkel voor een Meet & Greet ter promotie van haar nieuwste boek ‘Reizend het jaar door’. Een omnibus met vier seizoensverhalen. Deze feelgoodbundel is heerlijk leesvoer voor een vrije middag. Op het YouTube kanaal van de Read Shop is een review te vinden.”

Claudia Stinne, auteur en (schrijf)coach vindt het een eer om samen met Harm Jan als jurylid te mogen optreden. “Ik lees erg graag en ben erg benieuwd wat voor creatieve korte verhalen we voor deze wedstrijd mogen ontvangen. Ik ga alle inzendingen met nieuwsgierigheid lezen. De mogelijkheid om live feedback te geven op 17 februari zie ik als een verrijking en eigenlijk als een extra winkans … want met de opbouwende tips die ik geef kunnen mensen zich verder ontwikkelen op het schrijfpad. Kom die ochtend dus vooral naar de winkel!”

Wedstrijdvoorwaarden
- Alleen verhalen in het Nederlands kunnen worden beoordeeld.
- Verhalen van maximaal 500 woorden met het thema ‘reizen’ mogen tot 11 februari 2024 23.59 uur ingezonden worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Het verhaal is nog niet eerder gepubliceerd en niet eerder naar andere wedstrijden ingestuurd.
- Het gaat om een volledig, afgerond verhaal. Niet om een fragment uit een manuscript.
- Je mag maximaal 1 verhaal insturen.
- Eenmaal ingediende verhalen kunnen niet meer gewijzigd worden.
- De auteurs behouden het volledige auteursrecht op hun verhalen. Readshop Coevorden en Claudia Stinne krijgen het recht om het winnende verhaal via hun nieuwsbrieven te verspreiden.
- Prijsuitreiking vindt plaats in de Read Shop te Coevorden op 17 februari om 11.30 uur.
- Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
- De feedbackmogelijkheid geldt enkel en alleen voor 17 februari van 10 tot 12 uur in de Read Shop te Coevorden. Er is geen schriftelijke correspondentie mogelijk over de inzendingen.
- Verhalen die niet voldoen aan het reglement worden gediskwalificeerd en doen niet mee voor de prijzen.
- Als het reglement niet voorziet in een specifieke situatie, beslist de organisatie over hoe hiermee om te gaan.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel