.

.

 

.

Hallo leerlingen groep 4, 5, 6, 7 en 8

Wat een stoere mevrouw zien jullie hiernaast, hè? Is ze een vlinder, een prinses of misschien wel een Viking?

Zien jullie dat de kerk van Zweeloo op haar helm staat? Dit is de Vlinderprinses. Ze leefde heel lang geleden in Zweeloo. Van 2 tot en met 8 september 2024 maken we een groot muziek- en theaterspektakel over haar. Lijkt het jou leuk om daaraan mee te doen?

We gaan met heel veel mensen in de buitenlucht optreden voor een groot publiek. We gaan ruim 70 jaar terug in de tijd en zingen mooie liedjes, begeleid door een orkest. Jij kunt daar bij zijn! Wij zoeken minimaal 16 kinderen en gaan in groepjes van 8 kinderen afwisselend meedoen - tot aan de pauze - van de maandag tot en met de zondag.

Als je mee wilt doen, oefen je dit voorjaar samen met de andere kinderen een paar keer in de Aeldermeent. Dansjuf Joyce Touwen en muziekleraar Jan Kruimink helpen jullie daarbij. Houd je ook de week voor de voorstelling (van 26 augustus tot 1 september) vrij, om een keer samen met alle andere spelers en muzikanten te oefenen? 

Oh ja! Leuk om te weten is dat de schrijver van dit spektakel Harm Dijkstra is (die ken je misschien van RTV Drenthe). Jan Kruimink heeft er hele mooie muziek bij gemaakt. De productie is in handen van de Stichting Ter Klinke, een stichting voor Culturele Couraozie en Dieverdaotsie (website www.terklinke.nl) en je kunt ook even een kijkje nemen op de website www.vlinderprinses.nl

Natuurlijk kan het alleen als je ouders het goed vinden dat je mee gaat doen. Op het aanmeldformulier kunnen zij hun handtekening plaatsen, als zij akkoord gaan met jouw deelname. Je mag je aanmeldformulier in de brievenbus doen op Dilakker 13 in Aalden of Klooster 47 in Zweeloo. Je ouders mogen ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je aan te melden. Wil je je aanmelden vóór zaterdag 17 februari?   

 

Aanmeldformulier

Naam ouder:                                                             geeft goedkeuring aan deelname aan De Vlinderprinses en heeft geen bezwaar tegen het gebruiken van naam- en contactgegevens voor intern gebruik van de Stichting Ter Klinke en het maken en gebruiken van foto-, geluids- of filmopnamen tijdens voorbereidingen en uitvoeringen voor publicitaire doeleinden ten behoeve van het muziek- en theaterspektakel.

Naam kind:  _____________________

Leeftijd:                ____________________

School:        _____________________

Groep:                  ____________________

Emailadres: _____________________

Telefoonnummer: ____________________


Handtekening ouder:

 
Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel