.

.

 

.

20e Open Atelier Dagen Coevorden

In het weekend van 9 en 10 maart vinden voor de 20ste keer de Open Atelier Dagen Coevorden plaats.

In totaal 33 ateliers/galeries in 13 dorpen in de gemeente zetten tussen 11.00 en 17.00 uur hun deuren open en tonen werk van bijna 45 kunstenaars. Ook deze editie zijn er weer een aantal nieuwe deelnemers zoals Bij Merle in Oosterhesselen, KBD Atelier in Dalen en Atelier Wondrouse Goose in Zwinderen.

Te zien zijn werken in verschillenden technieken en disciplines, zoals schilderijen, keramiek, glas, computerkunst en metaal.

Website
Op de website staan alle deelnemers per dorp gepresenteerd met een link naar hun eigen website of sociale media. De folder van de open dagen is op de site te downloaden. www.oad-coevorden.nl.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel