.

.

 

.

Schilderatelier SAM doet dit jaar mee met Gekleurd Grijs

SAM biedt twee verschillende workshops aan, op dinsdagochtenden Neuro Graphic Art en op donderdagmiddagen Acryl gieten.

De workshops worden gegeven in de Aeldermeent aan de Paardelandsdrift (in het gebouw van de bibliotheek en de school). De kosten bedragen 10,- p.p. inclusief alle materialen. Aanmelden via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Neuro Graphic Art is een manier van tekenen en schilderen dat lijkt op ‘zentangle’ tekenen. U maakt vrije vormen en kleurt deze in. Het resultaat is tof en iedereen kan het leren!

Voorbeeld neuro graphic art. 

Acrylverf gieten is een techniek waarmee je verschillende kleuren (verdunde) acrylverf op een doek giet. Daardoor ontstaan mooie en abstracte afbeeldingen. Het is een onvoorspelbare techniek, met elke keer weer een ander resultaat!

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel