.

.

 

.

Paaseieren zoeken in Aalden zeer geslaagd

Op tweede paasdag (1 april - geen grap) hebben de jongste schoolgaande kinderen uit Aalden weer paaseitjes gezocht.

Het was nog spannend of de weergoden de activiteitencommissie van Dorpsbelangen Aalden goed gezind zouden zijn en of de zoektocht naar paaseitjes wel doorgang zou kunnen vinden. Tegen 10.30 uur verzamelden zich zo’n 25 kinderen met ouders en met paraplu’s rond de Aeldermeent. Gelukkig bleef het bij een paar druppels en die mochten de pret niet drukken.

De kinderen werden ingedeeld op leeftijd en mochten op de schoolpleinen op zoek gaan naar de verstopte eitjes. De kinderen die een gouden ei vonden, konden deze aan het einde van de zoektocht inleveren voor een chocolade paashaas. Het was weer een geslaagd evenement en een mooie traditie die hopelijk nog lang kan worden voortgezet. Dit alles mede dankzij de hulp van ouders en vrijwilligers.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel