.

.

 

.

Geslaagd Paasbrunch-concert van B.O.M.

Op tweede paasdag heeft muziekvereniging B.O.M. voor het tweede achtereenvolgende jaar een brunchconcert gegeven in dorpshuis De Spil.

Om 11.00 uur ging het concert van start en na afloop werd er een heerlijke paasbrunch geserveerd.

De zaal was goed bezet en ook de sfeer was prima. Er werd door de muzikanten een gevarieerd programma ten gehore gebracht. Zo werden er niet alleen marsen gespeeld, maar kon het publiek ook luisteren naar populaire nummers als You’ll Never Walk Alone, Tulpen uit Amsterdam en The Best of the Blues Brothers. Dirigent Gert Webbink was weer goed op dreef en nodigde het publiek zelfs uit om mee te zingen en te dansen. 

B.O.M. telt momenteel 23 leden, waarvan een aantal al jarenlang aan het korps verbonden is. De afgelopen jaren zijn er ook nieuwe leden ingestapt. Daar zijn ze heel content mee, maar het korps is nog altijd op zoek naar versterking.

Heb je ook zin om mee te doen bij B.O.M.? Wil jij ook graag (weer) muziek maken in een gezellige sfeer? Kom dan gerust eens langs op de repetitie (elke maandagavond vanaf 19.30 uur in De Spil) of stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je mag ook bellen met voorzitter Karst Kuipers (06 11 26 99 15)

De slogan bij B.O.M. is duidelijk:
Wij vinden enthousiasme belangrijker dan een muziekdiploma."

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel