.

.

 

.

Schilderij "Winters Bospad" van Beatrix Copier in de prijzen

Bij de schilderswedstrijd van het Atelier Magazine - het kunstblad van Nederland voor de ondernemende kunstliefhebbers - werd een schilderij van Beatrix Copier uit Aalden gehonoreerd met de vierde (van de tien) prijs.

Het thema was ‘abstractie’. Het werk van Beatrix is gebaseerd op een eigengemaakte foto van een bospad met bevroren waterplekken.

De kunstenares houdt van grafisch werken en is gefascineerd door vlakken en lijnen. In het bospad zag zij direct een schilderij. Na verschillende schetsen op papier in diverse formaten en kleurstellingen is het uiteindelijke resultaat uitgevoerd in groentinten, met acrylverf en op formaat 40x120 cm. Het is opgebouwd uit meerdere lagen acrylverf op katoenen doek. "Ik was wel verrast en trots dat mijn werk met deze publicatie beloond is!"

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel