.

.

 

.

Midzomer Festival Aalden trotseert voetbal en somber weer

Sublieme uitvoering van vier koren en muziekvereniging in kerk Aalden.

De zon ontbrak tijdens het midzomer festival, maar het sombere weer had bepaald geen invloed op het festival dat vier koren en muziekvereniging B.O.M. zaterdagavond in de kerk van Aalden ten gehore brachten. Er was vooraf hard gewerkt aan een gevarieerd programma en dat vertaalde zich in een sublieme uitvoering. Uitgerekend op het moment dat Oranje in de kwarfinale van het EK tegen Turkije speelde.

Het repertoire van het gemengde zangkoor Marturia bestaat uit gospels en ‘nummers met een boodschap’. Dirigent Peter Loef staat het koor ook op piano terzijde. (Foto: Jansje Brands)

De Loozangers, Sweelodie, The Sweel Singers, Marturia en muziekvereniging B.O.M. wilden samen iets leuks doen voor het dorp. Zangers en muzikanten wilden laten zien wat er allemaal aan Zweeler talent is en hoeveel plezier je kunt beleven aan zingen en muziek maken. Dat lukte glansrijk in de kerk, die tot de laatste plaats bezet was. Voetbal en weersinvloeden kregen geen grip op de organisatoren van het Midzomer Festival, die uitermate creatief bleken en eer van hun werk hadden.

Iedere vereniging verzorgde een optreden en er werd afgesloten met het toepasselijke nummer You''ll Never Walk Alone. Een werkelijk swingend uitzwaailied!

Oes Eig'n Kraantien 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel