.

.

 

.

VoorverCoop Folk veur Volk-festival van start

Vanaf 1 mei a.s. start bij supermarkt COOP WEGGEN in Aalden de voorvercoop van het Folk veur Volk-festival. Op zaterdag 17 juni a.s. staat de 23e editie van het populaire folkfestival in de Hof van Schepers in Oud-Aalden op het programma.

Met een line-up vol kwaliteitsartiesten uit alle windstreken, en met JP & The Seeger Session Band als absolute topact, wordt het publiek in de Hof van Schepers uitgedaagd de diepte van het programma in te duiken. De nostalgische accommodatie is al jarenlang de ideale achtergrond voor het markante folkfestival met een alternatief randje. De diversiteit en kwaliteit van het programma is verder uitgebalanceerd. Het knusse festival heeft na meer dan twintig jaar haar unieke positie helemaal gevonden. Het aanbod van talent en bewezen kwaliteit is ongekend en Folk veur Volk is uitgegroeid tot een place to be voor liefhebbers van folk en aanverwante muziekstijlen.

Dit jaar staan er wederom extra leuke activiteiten voor de jeugd in de leeftijd van 10 tot 18 jaar op het programma. Het kinderprogramma voor de kleinsten is in vertrouwde handen van LOL Kinderopvang. De prijzen in de voorverCoop zijn: 12,50 euro voor volwassenen en 4,00 euro voor kinderen (tot 15 jaar). Prijzen aan de kassa respectievelijk 17,50 euro en 5,00 euro. Kijk voor meer info op:  www.folkveurvolk.nl.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 26 april 2017.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel