.

.

 

.

Programma Folk Veur Volk Festival oogt zeer sterk

* JP & The Seeger Session Band grote publiekstrekker! 
Het programma van de 23e editie van het Folk Veur Folk Festival op zaterdag 17 juni a.s. is weer met zorg gekozen en het programma oogt dan ook zeer sterk.

De organisatie komt bovendien met een speciaal podium voor de jeugd. De drie bands Hannah Schoonbeek, The Black Five en Oraganic Puppets gaan op ‘podium 3’ van het festivalterrein de muziek van nu in een folky jasje steken.

Met het contracteren van de JP & The Seeger Session Band is de toon gezet van het folkfestival in de Hof van Schepers in Oud-Aalden. De knusse accommodatie is al jarenlang de ideale achtergrond voor het markante folkfestival. De bezoekers zullen zich er op 17 juni op slag thuis voelen. Ze kunnen een ‘folk meets rock’ feest tegemoet zien met klassiekers, waarbij stilzitten onmogelijk is. Van begin tot eind een aaneenschakeling van klassiekers uit de rijke Amerikaanse Folk traditie. 

Ook recenter werk van Bruce Springsteen
JP & The Seeger Session Band brengt tijdens het FvvF ook recenter werk van Bruce Springsteen en andere Amerikaanse helden, aangevuld met eigen songs. Met dit brede repertoire behaalde de band inmiddels triomfen in binnen- en buitenland.  ‘Elk optreden van JP & The Seeger Session Band is een onweerstaanbare, enthousiaste uitnodiging aan een breed publiek tot meezingen, meebewegen, meeleven. Dat levert gegarandeerd een spectaculaire avond op’, aldus de enthousiaste organisatoren van FVVF.

Het festival heeft na 23 jaar haar unieke positie helemaal gevonden. Het aanbod van talent en bewezen kwaliteit is ongekend en Folk veur Volk is uitgegroeid tot een place to be voor liefhebbers van folk en aanverwante muziekstijlen. Naast JP & The Seeger Session Band is de line-up van FVVF 2017 gevuld met de volgende kwaliteitsartiesten:

Wouter van der Wal (de beste kampvuurmuzikant van Nederland),

Pick’n Shovel (The Southern feel from the North), The Hooley’s (de bandleden brengen elk hun eigen muzikale invloeden in, maar hebben bovenal de gezamenlijke liefde voor folk) en Bunch of Bastards (De full force folk muziek van dit zestal is melodisch en energiek. De opzwepende nummers gaan onder andere over de vele goede redenen om bier te drinken... )

Dat alles klinkt de FVVF-bezoeker ongetwijfeld als muziek in onze oren. Cheers! 

Het FVVF is ook één groot feest voor kinderen. Dit jaar staan er wederom leuke activiteiten voor de jeugd in de leeftijd van 10 tot 18 jaar op het programma. Het kinderprogramma voor de kleinsten is in vertrouwde handen van LOL. Kijk voor meer info op www.folkveurvolk.nl

 

Bijschrift foto: Het Folk Veur Volk Festival (FvvF) is aan haar 23e editie toe en de organisatoren hebben ook deze keer een veelbelovend programma klaargestoomd. Zaterdag 17 juni a.s. is voor de heuse folkliefhebbers dan ook weer een dag om naar uit te kijken. Bovendien is er op ‘podium 3’ ook plaats ingeruimd voor jonge Drentse artiesten. (Archieffoto: Ruud Janse Fotografie)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 7 juni 2017.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel