.

.

 

.

Alles klopte op 24e editie Folk veur Volk

Alles klopte afgelopen zaterdag tijdens de 24e editie van Folk Veur Volk. Het festival bracht ook dit jaar weer een ruime waaier en diversiteit aan muziek op de planken.

Het karakteristieke plaatje is inmiddels herkenbaar voor een festival als Folk veur Volk: een bezoeker heerlijk relaxed met een koel glas bier onder de eikenbomen zichtbaar genietend van de folkmuziek. En de amicale gesprekjes van de vele festivalgangers. Folk veur Volk is een evenement voor het gehele gezin! 

Vrijwilligers zorgden voor de drankjes en de orde op het terrein en de Drentse gemoedelijkheid deed zaterdagavond de rest. De organisatie had het dus goed voor elkaar. Een mooie en ruime programmering, waardoor de bands goed tot hun recht konden komen.  Het FVVF was ook dit jaar weer één groot feest voor kinderen. Het programma voor de kleinsten was wederom in vertrouwde handen van LOL Kinderopvang.


Bijschrift foto: Festivalgangers die al of niet aandachtig luisteren naar een zeer gedifferentieerde programmering, maar die vooral gecharmeerd blijken van de intieme sfeer die er op het festivalterrein heerst. (Foto: Ruud Janse Fotografie) 


Bijschrift foto: Het in grote getale opgekomen publiek kreeg andermaal in een sfeervolle entourage in de Hof van Schepers een breed repertoire folkmuziek te horen. (Foto: Ruud Janse Fotografie) 

Oes Eig'n Kraantien d.d. 20 juni 2018.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel