.

.

 

.

Stichting Folk veur Volk zorgt voor muzikaal cadeau horeca en inwoners

Afgelopen zaterdag stond de 26 editie van het Folk veur Volk festival gepland. Omdat een groot evenement in de hof van Schepers dit jaar echter niet was toegestaan was, had Stichting Folk veur Volk een prachtig alternatief bedacht.  Een muzikaal cadeau in de vorm van vier bands, die hun muziek ten gehore brachten vanaf een kar, om zo de horeca een hart onder de riem te steken en de bevolking van Zweeloo en omgeving weer eens een gezellig uitje te bezorgen. HCR Hegen, bistro Tante Sweel, Grand café LiBo, ’t Hoes van Hol-An en eetcafé De Mepperdennen kregen allen bezoek van leuke muzikale acts.

 Op de Karren zaten de volgende bands: De Brúúnsma’s, Jan Gerrits, Opa’s kunstgebit en Luc Vaesen, 

Alle terrassen zaten gezellig vol. Lekker in het zonnetje kon iedereen genieten van leuke muziek, een hapje en een drankje en elkaars gezelschap.

Ook ouderencentrum De Korenhof kreeg muzikaal bezoek. Een heuse troubadour kwam daar langs om de bewoners te vermaken met mooie liedjes uit vervlogen tijden.

Kortom: het was een mooie middag voor de bewoners van Zweeloo en omgeving. De langste dag van het jaar werd om middernacht afgesloten met prachtig vuurwerk.

Stichting Folk veur Volk had ook voor de bewoners van de Korenhof en Aelderhof een muzikaal cadeau in petto.  Een heuse troubadour bracht mooie liedjes uit vervlogen tijden ten gehore. (Foto: Shelly Jonkman)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 23 juni 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel