.

.

 

.

Folk Veur Volk Festival 2021 gaat niet door

Na een zorgvuldige overweging van de verschillende mogelijkheden waarop wij het Folk Veur Volk Festival 2021 naar de huidige regelgeving, zouden kunnen inrichten, zijn we jammer genoeg tot de conclusie gekomen dat we dit jaar geen FvvF zullen organiseren.

 
Wij kunnen de unieke sfeer en karakteristieke invulling naar onze mening niet verantwoord realiseren in de tijd en met de regels die ons ter beschikking staan.  Wij wensen iedereen een mooie zomer. En in 2022 weer een prachtig Folk Veur Volk Festival ! Bestuur FvvF

Oes Eig'n Kraantien d.d. 22 juni 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel