.

.

 

.

Folk veur Volk pakt uit op 18 juni

... met prachtige line-up en ... de Noaberkaart! Dit jaar eindelijk weer een gezellig Folk veur Volk op zaterdag 18 juni a.s.

Line-up
De eerste bands zijn geboekt. We verwelkomen The Small Time Crooks, een old-timey skiffie band met een ruig karakter. De mannen en de muziek zijn hip en hot; ze waren al te horen op o.a. Lowlands. Ook de band Sunfire komt naar Aalden. Deze vijf koppige band speelt aanstekelijke Western Folk, een mix van folk, country, bluegrass en rock. 

Nevermind Nessie is eveneens vastgelegd voor het fesitval. Zij spelen stevige folk, geïnspireerd op punk en rock. De band zal het festival afsluiten en zeker voor een volle danswei zorgen met hun energieke muziek. In de loop van deze maand worden de laatste twee artiesten of bands bekend gemaakt.

Kinderprogramma
Uiteraard is er ook weer een superleuk kinderprogramma. Dit jaar wel een heel speciaal programma. We halen de bamboebus naar Aalden. Jong (en oud) kan een prachtig kunstwerk maken met behulp van bamboe en elastiek. Ook LOL is weer van de partij.

De Noaberkaart
Dit jaar introduceert Folk veur Volk de zogenaamde Noaberkaart. Kom naar het festival en neem je buren mee voor half geld. De enige voorwaarde is dat je voor 18.00 naar het festival moet komen.

Kom allemaal naar het Folk veur Volk op 18 juni en neem je buren mee!
Hou de OEK en de socials in de gaten voor de begindatum van de “voorverkoop”.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 5 april 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel