.

.

 

.

Eeuwig gratis naar het Folk Veur Volk Festival? Het is mogelijk!

Het bestuur van Folk Veur Volk is begin dit jaar op werkbezoek geweest in Ierland om inspiratie op te doen.

Het enthousiast zevenkoppig bestuur heeft toen onderweg een heus Folk Veur Volk- monument gemaakt.

Iedereen die dit monument vindt en op de foto gaat bij dit FvvF-monument krijgt eeuwig gratis entree bij het festival in Oud-Aalden. En het bestuur maakt het je nog gemakkelijk ook … de GPS coördinaten zijn: 51.8514336, -10.3696655.

Los van de gratis entree is een bezoek aan Ierland van harte aan te bevelen. Prachtig gemoedelijk land. De gemoedelijke sfeer die je daar in de pubs aantreft kun je op 17 juni ook dichtbij huis proeven tijdens het FvvF-festival. Kaartjes voor FvvF 2023 te koop via de link op de FB-pagina van Folk veur Volk en uiteraard aan de kassa op 17 juni.
Het bestuur van Folk veur Volk eerder dit jaar op werkbezoek in Ierland. V.l.n.r. Egbert Schepers, Klaas Scheper, Bianca Kocks, Monique Bruinsma, Bart Koekoek, Joop Timmer en Karin Bos.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel