.

.

 

.

Komende zaterdag bijzondere start veurverkoop Folk veur Volk Festival

Zaterdag 23 maart start de veurverkoop voor het FVVF 2024. Deze keer is het een bijzondere start op een bijzondere locatie.

Voordat de verkoop van de kaarten begint ontvangen liefst twaalf mensen een eeuwig geldende vrijkaart voor het festival. Deze vrijkaarten hebben ze verdiend door het Folk veur Volk-monument in Ierland te bezoeken, met een foto als tastbaar bewijs van het bezoek aan het monument.

Klaas Scheper zal via een live stream bij het monument In Ierland verbonden zijn met Aalden
Ter ere van dit bijzondere moment zal Klaas Scheper namens de commissie opnieuw afreizen naar het monument in Ierland en op het moment van uitreiking van de kaarten zal Klaas via een live stream, staande bij het monument, verbonden zijn met Aalden. Dit staat te gebeuren om 12.00 uur in het voor deze gelegenheid omgetoverde Folk veur Volk-café aan de Aelderstraat 50 (voorheen Fleuri). Deze happening is alleen voor genodigden.

Het bestuur van Folk veur Volk begin vorig jaar op werkbezoek in Ierland v.l.n.r. Egbert Schepers, Klaas Scheper, Bianca Kocks, Monique Bruinsma, Bart Koekoek, Joop Timmer en Karin Bos.

Reguliere veurverkoop
Vanaf 13.30 uur start daar ook de reguliere veurverkoop, maar wel met een heerlijk extraatje.
De kaarten voor het festival kosten in de veurverkoop € 20,00 voor volwassenen en € 4,00 voor kinderen van 3 t/m 15 jaar. Aan de kassa is dat respectievelijk € 25,00 en € 5,00, maar de organisatie denkt dat er wel eens heel weinig kassakaarten over kunnen zijn door de geweldige line up en de heerlijke sfeer die ondertussen wijd en zijd bekend is.
Als je op 23 maart naar de veurverkoop aan de Aelderstraat 50 komt krijg je bij aankoop van twee volwassen kaarten gratis een recyclebare pint of wijnglas erbij die je tijdens het festival 1x gratis mag vullen met bier, wijn of fris.

Voorverkoop bij Welkoop Zweeloo en Peter de Koning Rijdende Winkel
Vanaf maandag 25 maart kun je ook kaarten voor veurverkoopprijzen kopen bij de Welkoop in Zweeloo en bij Peter de Koning. Dus let op, er zijn geen kaarten meer te koop bij de Coop supermarkt! Ook de online verkoop start op 25 maart.

Line up voor Folk veur Volk op 22 juni 2024
Sons of Siriu - Shamrock 2.0 - Them Dirty Dimes - Marlon Pichel & band - The Logues.

Wees erbij, want voor dit jaar geldt vol=vol !

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel