.

.

 

.

Folk veur Volk 2012

Folk veur Volk als vanouds: gezellig, mooie muziek en veel bezoekers. Zo’n 800 liefhebbers kwamen afgelopen zaterdag af op de 18e editie van het Folk veur Volk Festival in de hof van Schepers. En met dit aantal was de organisatie dik tevreden. 

Het mooie weer hielp natuurlijk wel een handje. Bestuurslid Klaas Scheper bracht het treffend onder woorden: “na al die koude dagen van juni wil men weer los, er op uit en gezellig buiten zijn met elkaar. Wellicht verklaart dit gevoel, want het is maar een gevoel, het succes van deze 18e editie”.


En verder verliep, ook als vanouds, alles perfect. Geen wanklanken, alleen maar positieve en enthousiaste reacties. Tegen 2 uur ’s nachts bracht The Outbound Scallyway Carnival de laatste festivalgangers vanaf het kampvuur naar de uitgang.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel