.

.

 

.

Het Frensenhoes in Meppen hef ok in 2015 de deuren lös!

Noteer alvast de volgende zaterdagmiddagen in uw agenda of op de kalender:

30 mei; 27 juni*; 4, 11, 18 en 25 juli; 1, 8, 15, 22 en 29 augustus, 17 en 24 oktober 2015.

Op deze zaterdagmiddagen (van 13.00 uur tot plm. 16.00 uur) staan de deuren van Het Frensenhoes in Meppen voor u open! We geven u graag een rondleiding, de machines in de authentieke timmerwerkplaats doen hun werk en we zagen bomen tot planken. Er is veel te zien en de entree is gratis en ‘veur niks’.

Op een aantal van deze middagen is ook de expositie ’70 jaar vrijheid in Zweeloo’ in De Gaanderij, het onderkomen van de Historische Vereniging Zweeloo bij Het Frensenhoes, te bezoeken.

Maar er kan meer!

Graag willen we u/jou de mogelijkheid bieden om op een deze middagen iets onder de aandacht te brengen; muziek, toneel, verhalen, kunsten, iets bijzonders laten zien, ‘sterke’ verhalen, als vereniging zich presenteren, stamtafelgesprekken .... kortom; zeg het maar!

 

Voor de planning van deze middagen contact opnemen met Aaltje Bos via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  telefoon: 06 2934 3138 (graag ‘s avonds).

Bekijk ook eens onze website: www.frensenhoes.nl

Op zaterdag 27 juni a.s. naast de Open Middag van Het Frensenhoes en de expositie ’70 jaar vrijheid in Zweeloo’ een optreden van De Zingende Broeder.Remco Bijlefeld zingt populaire Nederlandstalige liedjes uit de jaren 30, 40 en 50 van de vorige eeuw en begeleidt zichzelf daarbij op gitaar. In stijl gekleed brengt hij liedjes ten gehore van Lou Bandy, Willie Derby, Eddie Christiani, Bob Scholte en vele anderen.

Een geweldige combinatie met Het Frensenhoes en de tentoonstelling in De Gaanderij.

 

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel