.

.

 

.

Historische Vereniging Zweeloo haalt streep door activiteiten 75 jaar Bevrijding

Helaas heeft de Historische Vereniging Zweeloo moeten besluiten om in verband met het coronavirus haar activiteiten in De Aelder Meent rondom 75 jaar Bevrijding af te gelasten.

De afgelasting betreft zowel de expositie 75 jaar Bevrijding van 11 april t/m 9 mei als het avondvullend programma “Wel gebogen maar niet gebroken” op 16 april a.s. De Historische Vereniging hoopt later in het bevrijdingsjaar alsnog de activiteiten te kunnen organiseren.


Boekpresentatie Marcel Zantingh geannuleerd

Op 10 april a.s. zou de presentatie van het boek Wel gebogen maar niet gebroken; Zweeloo een Drentse gemeente in oorlogstijd plaatsvinden. In verband met de maatregelen om het coronavirus in te dammen is besloten om de presentatie geen doorgang te laten vinden.

Wel gaat uitgeverij Van Gorcum met auteur Marcel Zantingh kijken of op een latere datum alsnog een presentatie kan worden gehouden met een lezing van Marcel. Het boek zal wel begin april verschijnen, als u deze al heeft gereserveerd dan krijgt u het automatisch toegestuurd.

”We vinden het ontzettend jammer maar vertrouwen op uw begrip. Uiteraard houden we u op de hoogte over een latere datum”, aldus een woordvoerder van uitgeverij Van Gorcum in Assen.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 24 maart 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel