.

.

 

.

Voorinschrijving “Sweel en de Zweelers” start binnenkort

Presentatie rijk geïllustreerd boek historie Zweeloo op 7 oktober a.s.

In samenwerking met uitgeverij Het Drentse Boek in Beilen geeft de Historische Vereniging Zweeloo (HVZ) dit najaar een rijk geïllustreerd boek uit over de historie van Zweeloo. Dan verschijnt “Sweel en de Zweelers”. Op vrijdag 7 oktober a.s. zal het eerste exemplaar worden overhandigd aan Bert Hinnen, de laatste “echte” burgemeester van Zweeloo.

Mogen we “Sweel en de Zweelers” een unieke uitgave noemen? De lezers zullen straks natuurlijk moeten oordelen, maar op voorhand durven de samenstellers wel te stellen dat het antwoord “ja” is.

Het fraai vormgegeven en rijk geïllustreerde boek neemt de lezers op een toegankelijke wijze mee op de lange reis door de boeiende geschiedenis van de gemeente Zweeloo. Het boek is hierdoor niet alleen een feest van herkenning voor veel Zweelers en oud-Zweelers, maar zeker ook interessant voor een ieder die geïnteresseerd is in de geschiedenis van Zweeloo en haar omgeving.

“Sweel en de Zweelers” is vanaf medio augustus via voorinschrijving te bestellen voor de lage prijs van slechts € 20. Na 1 oktober 2022 kost het boek € 25. Verdere informatie volgt binnenkort via Oes Eig’n Kraantien en Oet ’t Carspel Sweel (het tijdschrift van de HVZ).
Historische Vereniging Zweeloo, telefoon 0591-371776, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel