.

.

 

.

Belangstelling voor “Sweel en de Zweelers” nu al overweldigend

De voorintekening op “Sweel en de Zweelers” is vorige week officieel gestart.

Als eerste kregen de 400 leden van de Historische Vereniging Zweeloo de gelegenheid om door voorintekening dit unieke boek voor € 20 (exclusief eventuele verzendkosten) te bestellen. En het moet gezegd worden, de belangstelling is nu al, een week later, overweldigend. Ongetwijfeld heeft het wervende artikel in Dagblad van het Noorden van zaterdag 6 augustus jl. daarbij ook een handje geholpen.

Deze week wordt de folder met het formulier voorintekening middels Oes Eig’n Kraantien bij alle inwoners van Aalden, Benneveld, Meppen, Wezup, Wezuperbrug en Zweeloo bezorgd. De speciale prijs van € 20 (excl. eventuele verzendkosten) geldt tot 1 oktober 2022. Daarna kost het boek € 25. Het boek telt 320 pagina’s en bevat 400 prachtige illustraties.

In de folder wordt duidelijk aangegeven hoe u het (volledig) ingevulde en ondertekende formulier kunt retourneren naar de Historische Vereniging Zweeloo. Kijk voor bestellen op Voorintekening "Sweel en de Zweelers". Mocht u toch vragen hebben, aarzel dan niet en neem contact op met het secretariaat van de Vereniging (Tel: 0591-371776 of 06-25092928).

Desgewenst halen wij het formulier bij u thuis op.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel