.

.

 

.

Zomerexpositie Kunstkring Zweeloo

Tien leden van Kunstkring Zweeloo exposeren nieuw werk tijdens een zomerexpositie.

Vanaf zaterdag 30 juli t/m zaterdag 11 september is het werk te zien in de kunstenaarsherberg, Hoofdstraat 15 in Zweeloo (achter Bistro Tante Sweel). De herberg is open op zowel zaterdag- als zondagmiddag tussen 13.00 en 17.00 uur en herkenbaar aan de grote buitenvaandel.

Nieuwe leden
De kring kreeg de afgelopen periode drie nieuwe leden: Ingrid Smits (Meppen), Janny Hoeksema (Meppen) en Cecile Beun (Oosterhesselen).
Naast deze kunstenaars nemen ook de leden Gerard van Amstel, Roland van Balen, Wijna Booij, Beatrix Copier, Rob de Jong, Martha Marjenburgh en Loes de Wolff deel.

 

Een werk uit de serie ‘Broken street tile’ geïnspireerd op gebroken stoeptegels. Een werk van Beatrix Copier.

De kunstkring is een informele groep creatieveling die maandelijks op de laatste donderdag van de maand bijeen komen, wisselend bij een van de leden. Er worden in een gezellige sfeer ervaringen uitgewisseld en leden laten werk zien.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel