.

.

 

.

Duo-expositie “Kleur, kleur en nog eens kleur…”

Textielwerken en schilderijen in Kunstenaarsherberg Zweeloo.

Op uitnodiging van kunstenaarsdorp Zweeloo exposeren Tina Walet uit Benneveld (acryl schilderijen) en Janny de Roo uit Oosterhesselen (textielwerken) in de KunstenaarsHerberg in Zweeloo. Het is voor de tweede keer dat er naast schilderen ook textielwerken te zien zijn.

Tina Walet schildert veelal naïeve stad en dorpsgezichten met opvallende kleuren acrylverf.

Landschap van Tina Walet

Janny de Roo werkt met textiel en 'componeert' kleine, kleurrijke werkjes. Beide vrouwen houden van kleur en dat is veelvuldig terug te zien in het tentoongestelde werk.

Textielwerk van Janny de Roo

De expositie is te bezoeken vanaf zondag 9 oktober en geopend op zaterdag- en zondagmiddagen t/m 19 november 2022. Op de zondagen zijn de makers aanwezig.

Locatie: KunstenaarsHerberg, Hoofdstraat 15 in Zweeloo. De toegang is gratis.

Oes Eig'n Kraantien

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel