.

.

 

.

Lezing Neo Rauch

Op zondag 30 oktober komt drs. Ellen van der Vecht een lezing geven over Neo Rauch en de Leipziger Schule.

Op dit moment is er een expositie in Museum de Fundatie in Zwolle met recente schilderijen  van Neo Rauch en in het Drents museum ligt de focus volledig op zijn werk op papier.
In de lezing zal een beeld gegeven worden van het werk van Neo Rauch en wordt hij in de context gezet van de Leipziger en Neue Leipziger Schule. Ook komen de belangrijkste DDR kunstenaars van de Leipziger Schule voorbij. 

Datum: Zondag 30 oktober
Plaats:  Bistro Tante Sweel
Aanvang: 15.00 uur, inloop vanaf 14.30 uur
Kosten: lezing + 1 consumptie zijn 5 euro dankzij een bijdrage van de gemeente Coevorden

Reservering gewenst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Maaltijd: na afloop is er een mogelijkheid om samen te eten. De kosten zijn 21,50 euro.

Reserveren uiterlijk donderdag 27 oktober bij Bistro Tante Sweel, tel. 062186000

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel