.

.

 

.

IJslandse paarden: Inspiratiebron voor computerkunst

Stichting Kunstenaarsdorp Zweeloo organiseert een solo-expositie met het werk van Lex van Keulen uit Aalden in de Kunstenaars-herberg aan de Hoofdstraat (achter Tante Sweel) in Zweeloo.

Deze overzichtstentoonstelling is op zaterdag- en zondagmiddag van 13-17 uur te bezoeken in de periode van 19 februari t/m 1 april 2023.

Bevlogen liefhebber van IJslandse paarden
In het werk van Lex van Keulen (Aalden 1944, beleidsadviseur plattelands-ontwikkeling) spelen IJslandse paarden een grote rol. Gefascineerd door deze prachtige dieren laat Lex ze tot leven komen in zijn computerkunstwerken.

Een bijzondere expositie met kleurrijke werken.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel