.

.

 

.

‘Knipoog naar Van Gogh’

Op uitnodiging van Kunstenaarsdorp Zweeloo verzorgt cabaret duo 2VOUDT uit Emmen de voorstelling ‘Knipoog naar Van Gogh’.

Op 26 maart in de Nederlands Hervormde Kerk van Zweeloo, aanvang 15.00 uur; zaal open 14.30 uur. Entree 10,- p.p. en reserveren gewenst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beschrijving programma
Met een frisse blik speelt en zingt het 2VOUDT in het programma ‘Knipoog naar Van Gogh’ over warme zomerdagen, zinderend in blauw en geel; over dat cultuur nou eenmaal moet, over Veenoord en Omstreken; over Jantje die een Appel zag hangen in ’t museum; over de dochter van de bakker; over reizen in Drenthe en over ‘praotende kinderkoppies’. En … natuurlijk mag een pub quiz over Vincent van Gogh niet ontbreken.

Kortom: een programma met een knipoog naar kunst, Drenthe, poëzie en Vincent van Gogh. Zoveel kleinkunst en dat in het tijdsbestek van een uur.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel