.

.

 

.

Vincents Atelier, inschrijven workshopserie gestart

Kunstenaarsdorp Zweeloo organiseert in het kader van het Van Gogh-jaar een serie workshops onder de titel ‘Vincents Atelier’.

Deze vinden op verschillende locaties in en om Zweeloo plaats. De inschrijving voor de verschillende creatieve workshops staat nu open. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., waarna zij een inschrijfformulier met nadere informatie ontvangen.

   
Informatie over het aanbod van de workshopsserie is te vinden op de website Van Gogh in Drenthe - (kunstenaarsdorpzweeloo.nl) 
De kosten voor een workshop zijn tien euro p.p.

De Doe-mee-pas is van toepassing. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Marja.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel