.

.

 

.

Miss Sweel blikt tevreden en blij terug op 2013

Na haar spannende verkiezing als de eerste Miss Sweel in de historie is Cheryl Bakker een heel gelukkig mens. Ze voelt zich bevoorrecht. “Men weet nu wie ik ben. Ik heb veel nieuwe contacten opgedaan en veel nieuwe mensen ontmoet. Wel lastig om de juiste naam bij het juiste gezicht te onthouden hoor”. Zo heeft ze o.a. acte de présence gegeven bij het NK Kruisboogschieten, waar zij de kampioen de bokaal mocht overhandigen en kussen….Vanwege ziekte moest ze helaas bij het Masterspringen verstek laten gaan.

Maar haar optreden bij Sweelpop, waar zij de singer-songwriter Nielson mocht aankondigen, maakte dat ruimschoots goed en beschrijft Cheryl als hoogtepunt van het eerste half jaar van haar aantreden als Miss Sweel. Waar ze ook bijzonder van genoten heeft was de introductie van Sweeler Oes Pils, waarbij zij vele vaatjes heeft leeggetapt. Voorts heeft ze nog de prijsuitreiking van de winkelweekactie voor haar rekening genomen.

Nog een half jaar en dan zal ze het stokje, lees: kroontje, aan haar opvolgster moeten overdragen. Dat is vooralsnog de enige vaststaande afspraak voor dit jaar. Mochten er lezers van OEK zijn, die om wat voor reden dan ook iets willen organiseren of promoten waarbij de aanwezigheid van Miss Sweel voor extra cachet kan zorgdragen, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Cheryl Bakker.

Bijschrift foto: Cheryl Bakker, nog een half jaar Miss Sweel (foto Jos Grootscholten).

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel