.

.

 

.

Navarone op Sweelpop 2015!

Zweeloo – Twintig jaar geleden schudde Zweeloo op zijn grondvesten door de mannen van de Golden Earing. Een avond die Sweelpoppers van het eerste uur zich tot de dag van vandaag zullen herinneren. Een avond met Nederlandse rock die stichting Sweelpop graag wil herbeleven met deNijmeegse band Navarone, protegés van Barry Hay.

Navarone bestaat uit 5 mannen die weten wat keiharde rock is. Een jaar geleden hebben zij hun tweede album ‘Vim and Vigor’ uitgebracht. De afgelopen jaren stond Navarone op veel festivals zoals Concert at Sea, Zwarte Cross, Welcome to the Village, Paaspop, Westerpop, Appelpop en het Hongaarse Sziget. Een rijtje festivals waar Sweelpop graag tussen staat!

Daarnaast is de inschrijving voor Sweelpop – The Battle nog steeds geopend!
Wil jij meestrijden met jouw band om een plek op het hoofdpodium naast Navarone, meld je dan nu aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of kijk voor meer informatie op www.sweelpop.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sweelpop 2015? Volg ons dan op twitter, like onze facebook-pagina en houd de website (www.sweelpop.nl) goed in de gaten.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel