.

.

 

.

Sweelpop viert 35ste editie eind augustus 2016

Zweeloo –Op vrijdag 26 augustus zal Stichting Sweelpop weer gaan zorgen voor een waanzinnig feest op sportpark ’t Alterbarg te Zweeloo. Onder het genot van fijne muziek en een lekker drankje zal Sweelpop ook dit jaar zijn motto, het leukste en gezelligste festival van Drenthe, meer dan waarmaken. Met hulp van alle trouwe en jeugdige vrijwilligers gaat dit gegarandeerd lukken!

Noteer deze datum dus snel in je agenda, want dit feest mag je niet missen! In de loop van 2016 zal de line up voor Sweelpop 2016 bekend gemaakt worden.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sweelpop 2016? Volg ons dan op twitter, like onze facebook-pagina en houd de website (www.sweelpop.nl) goed in de gaten. 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel