.

.

 

.

Sweelpop: The Battle 2016

Dit jaar zal Sweelpop: The Battle niet in de maand april maar in de maand maart plaatsvinden! Op zaterdag19 maart 2016 zullen er in Hotel Restaurant Café Hegen in Wezup weer meerdere bands strijden om een plek op het hoofdpodium tijdens Sweelpop 2016.

Naast de datum van het evenement zal ook de opzet van Sweelpop: The Battle veranderen! Voor het eerst zal de winnende band niet alleen door het aanwezige Sweelpop publiek , maar ook door een jury gekozen worden!

Wil jij meestrijden met jouw band om een plek op het hoofdpodium tijdens Sweelpop 2016? Meld je dan nu aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of kijk voor meer informatie op www.sweelpop.nl

 

Sweelpop Rommelmarkt 2016

Dit jaar zal de rommelmarkt plaatsvinden op 2 juli 2016. Tijdens de rommelmarkt  start tevens de voorverkoop voor Sweelpop 2016 voor donateursleden.

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sweelpop’16?

Volg ons dan op Twitter, like onze facebook-pagina en houd de website in de gaten.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel