.

.

 

.

Line up Sweelpop: The Battle

Zaterdag 19 maart wordt Hotel Café Restaurant Hegen alweer voor de vierde keer omgetoverd tot een ware battle arena. Er zijn vier bands geselecteerd die zullen strijden om dat felbegeerde plekje op het hoofdpodium van Sweelpop 2016! Voor het eerst zal er dit jaar naast de stem van het publiek, ook een vakkundige jury aanwezig zijn om de bands te beoordelen.

De bands die de strijd met elkaar aan durven zijn: ToyCar Taxi, Gentlemen, Voidbox en The Gunshow. Zij zullen hun uiterste best doen om iedereen weg te blazen en zo het publiek en de jury er van te overtuigen dat zij het verdienen om Sweelpop 2016 te mogen openen op het Rabobank Hoofdpodium.

Vanaf 20.30 uur is iedereen welkom voor een avond vol goede muziek en om onder het genot van een drankje jouw favoriete band voor Sweelpop te kiezen. Kortom dit mag je niet missen! De entree bedraagt €5,-.

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sweelpop’16 en Sweelpop: The Battle? Volg ons dan op Twitter, like onze facebook-pagina en houd de website in de gaten.
 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel