.

.

 

.

Toycar Taxi winnaar van Sweelpop: The Battle!

Vier bands en maar één plek op het hoofdpodium tijdens Sweelpop 2016, daar ging het afgelopen zaterdagavond allemaal om bij Sweelpop: The Battle! Dit jaar namen ToyCar Taxi, Gentlemen, VOIDBOX en The Gunshow het tegen elkaar op in HCR Hegen. Het publiek kon genieten van deze muzikale strijd onder het genot van een drankje.

 Daarnaast mochten zij hun favoriet naar Sweelpop stemmen. Deze verantwoordelijkheid lag dit keer niet alleen bij het publiek, maar ook de vakkundige jury gaf hun oordeel. Voormalig Miss Sweel Lisanne Haan, oud bestuurslid Remko Koopman en vak deskundige Wouter Bessels hadden er geen makkelijke taak aan. Toch kan er maar één de beste zijn en deze zaterdag bleek dat niemand minder dan band ToyCar Taxi!

Met deze winnaar van de 4e Sweelpop: The Battle is direct de eerste band van Sweelpop 2016 bekend. ToyCar Taxi zal de 35e editie van Sweelpop openen op het hoofdpodium. Dat wil je natuurlijk niet missen en gelukkig kun je er nu al voor zorgen dat jij daar bij bent. De kaartverkoop is namelijk vandaag van start gegaan. Dus surf naar www.sweelpop.nl en koop je Sweelpop entreebewijs voor €19,95.

Ben je nu ook nieuwsgierig naar de andere artiesten voor Sweelpop? Houd dan onze social media in de gaten, want binnenkort maken we de rest van de line-up bekend!

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel