.

.

 

.

Sweelpop knalt met 35e editie!

Het is al bekend dat The Battle winnaar ToyCar Taxi Sweelpop 2016 zal gaan openen, maar vandaag maakt de organisatie van Sweelpop ook de andere acts bekend! De heren van ToyCar Taxi zullen samen met niemand minder dan Kraantje Pappie, The Dirty Daddies, The Ultimate Guns N’ Roses tribute en DiepTriest een geweldig feest gaan maken.

In 2012 was er één vraag die heel Nederland bezig hield; “Waar is Kraan?”
Nou wij weten het antwoord, want Kraantje Pappie is te vinden op  Sweelpop! Door zijn messcherpe flow, humoristische teksten en ijzersterke liveshows is Kraantje Pappie een artiest geworden om rekening mee te houden!

Het Sweelpop bestuur hoopte op een stunt met de aankondiging van de reünie (tour) van Guns N’ Roses, maar helaas kon dit niet worden gerealiseerd. Echter is het wel gelukt om the next best thing te contracteren: The Ultimate Guns N Roses Tribute!

Op het Rabobank podium staat dit jaar DiepTriest! Feesten met een band die DiepTriest heet, het klinkt onlogisch, maar het is ze al ruim 1700 keer gelukt. Sinds 1995 trekt het droevige gezelschap door het vaderland en ver daarbuiten. Vraag aan de bewoners van wereldsteden als: Rossum, Bakkeveen, St Anthonis, Hapert, Loon, de Knipe, en natuurlijk Zweeloo (in 2002) hoe het was om DiepTriest te beleven. Ze zullen allen beamen dat het kan: Feesten met DiepTriest.

En ook dit jaar wordt Sweelpop afgesloten door publieksfavoriet: The Dirty Daddies!
The Daddies gooien werkelijk alle mogelijke hits in de dirty blender. Maar wees gerust: Een nieuw seizoen, een nieuwe speellijst!
Dit kan dus niet anders dan één groot feest worden op 26 augustus in Zweeloo!
Voor tickets en info kijk je op de site: www.sweelpop.nl!

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sweelpop’16?
Volg ons dan op Twitter, like onze facebook-pagina en houd de website in de gaten.


 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel