.

.

 

.

Sweelpop komt er weer aan!  

Op vrijdag 26 augustus zal Zweeloo weer uit haar voegen knallen! Na 35 jaar hebben we in Zweeloo nog steeds geen genoeg van het allerleukste festival van het jaar: Sweelpop! Wat begon met een optreden van Herman Brood op een platte kar is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend festival op sportpark ‘t Alterbarg.

Sweelpop staat al jaren bekend om de uitstekende sfeer! Net als de afgelopen 3 edities opent de winnaar van Sweelpop: The Battle het festival! Dit jaar is de eer aan Toycar Taxi, een power-trio met ‘verrassende melodieën’ en ‘catchy pop-songs’. Op het tweede podium staat een oude bekende voor Sweelpop: DiepTriest! Feesten met een band die Diep-Triest heet. Het klinkt onlogisch, maar het lukt de band toch keer op keer weer! De mannen van Ultimate Guns N’ Roses Tribute voeren het tempo van de avond steeds verder op. De band brengt 100% de originele show uit de Use Your Illusion tijd begin jaren ’90. Rond middennacht is het tijd voor Kraantje Pappie, deze Groningse rapper staat bekend om zijn messcherpe flow, humoristische teksten en ijzersterke liveshow. Hij past dan ook perfect in de line-up van Sweelpop 2016! Niemand anders dan The Dirty Daddies gaan het gezelligste festival van Drenthe afsluiten. Deze mannen hebben de hele winter geoefend op een nieuwe show met nieuwe hits! Alle ingrediënten voor een gezellige avond zijn aanwezig! Nu alleen u als bezoeker nog!

Het festival begint om 20.00 uur. Kijk op de website van Sweelpop voor alle informatie omtrent het programma. Kaarten zijn te koop via www.sweelpop.nl of bij de volgende voorverkoopadressen: Welkoop in Zweeloo, bakkerij Kuijer in Aalden en café-restaurant Lindeboom in Oosterhesselen.

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sweelpop’16? Volg ons dan op Twitter, like onze facebook-pagina en houd de website in de gaten.

Website: www.sweelpop.nl

Contactpersoon: Simone Zwiep, Telefoon: 0638286770

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.          

 

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel