.

.

 

.

Jesper Reuvers (23) en Sweelpop, een dynamische match!

Nu u dit leest zijn Jesper en zijn vriendin Lisanne Haan net teruggekeerd van hun kampeervakantie in de Franse Vogezen. Mooi op tijd om te starten met de opbouw van de entourage voor dit jaarlijkse popfestival. Jesper is samen met medebestuursleden Jelle Jan Kroes, Mark Nijenbanning en Richard Prakken verantwoordelijk voor de realisatie van alle technische en logistieke faciliteiten.

Zo verzorgen zij de opbouw van de podia en tentjes, de plaatsing van de afscheidingshekken en de aanleg van de elektrische voorzieningen en zeker niet onbelangrijk voor een muziekspektakel: het geluid. Deze groep met ‘handige handjes’ staat er garant voor dat alle technische zaken tiptop in orde zijn voor aanvang van het festival op vrijdag a.s.

Jesper voelt zich als een vis in het water bij dit soort activiteiten. Hij werkt heel graag met zijn handen en krijgt heel veel voldoening van een geslaagd optreden. Veel praktijkervaring heeft hij opgedaan bij zijn zaterdagwerkzaamheden bij Bouwbedrijf Westerhof in Zweeloo. Ook die ervaring heeft hij weer goed kunnen benutten bij de Zwarte Cross in Lichtenvoorde dit jaar als technisch medewerker. Twee weken is hij daar actief geweest met de opbouw én ontmanteling. Afgezien van de goede verdiensten heeft hij met volle teugen genoten van dit vakantiewerk, ook al moest hij soms bij nacht en ontij zijn tentje even verlaten om een probleem te tackelen.

Het organisatorische aspect van een evenement als Sweelpop spreekt hem echter ook wel erg aan. Samen met de andere bestuursleden nieuwe ideeën ontwikkelen en al in een vroeg stadium de bands selecteren voor de ideale line-up. Hierbij wordt nog steeds gestreefd naar een mix van muziek voor jong en oud. Dat maakt Sweelpop toch wel tot een uniek muziekfestival. De bands van de line-up van 2016 gaan daar zeker weer in slagen. Sweelpop  neemt na deze editie afscheid van Mart Seubring. Jesper staat al in de startblokken om Mart als voorzitter te gaan opvolgen.                                                                                                       

Jesper studeert civiele techniek aan de Technische Universiteit in Enschede. Hij heeft zijn Bachelor inmiddels behaald en denkt binnen 1,5 jaar zijn Masters te behalen. Zeer sportief is hij ook zoals de supporters van v.v. Sweel (zon) wel weten. Hij is de vaste keeper van het eerste elftal. Wekelijks reist hij voor de training op en neer van Enschede naar Zweeloo. In zijn studiestad Enschede geeft hij iedere vrijdagavond keeperstraining aan de Twentse voetbalschool.

Wellicht ten overvloede, maar hier nog even de line-up van Sweelpop in volgorde van optreden:20.00-20.45 Toycar Taxi (Hoofdpodium); 20.45-21.45 Diep Triest (Rabobankpodium); 21.45-22.45 The ultimate Guns N’ Roses tribute (hoofdpodium); 22.45-23.30 Diep Triest (Rabobankpodium); 23.30-00.10 Kraantje pappie (hoofdpodium); 00.15-01.45 The Dirty Daddies (hoofdpodium). Er zijn nu nog entreekaarten beschikbaar. Te bestellen op www.sweelpop.nl

Bijschrift foto: Jesper Reuvers (23) wijst nog even naar de juiste Sweelpopdatum op één van de door Jans Oldengarm en zijn dochter Julia ontworpen en gemaakte reclameborden. (Foto: Jos Grootscholten)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 23 augustus 2016

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel