.

.

 

.

Benefietconcert Sweelpop levert 9.500 euro op

'Serieuze buffer voor Werkgroep Jongerendag Zweeloo'

Het benefietconcert dat zes oud-bestuursleden van de WJD op Steengoede Vrijdag 2 april hebben georganiseerd, heeft 9.500 euro opgeleverd. Dit bedrag werd afgelopen vrijdagavond in dorpshuis De Spil symbolisch overhandigd aan het huidige bestuur.

Voorzitter Jos Naber van de WJD reageert blij verrast: “Zo’n bedrag is natuurlijk geweldig! Nu hebben we weer een serieuze buffer en kunnen we de activiteiten van de WJD, zoals de rommelmarkt en natuurlijk Sweelpop, blijven organiseren”.

 

De oud-bestuursleden, de Vrienden van Sweelpop zoals ze zichzelf liever noemen, zijn zelf ook dik tevreden met het resultaat. “Je begint aan iets, waarvan je niet zeker weet of het aanslaat, maar als het dan uitgroeit tot een heel geslaagde feestavond, ja, dan kunnen we alleen maar heel trots zijn. Op onszelf, maar vooral op al die inwoners van Zweeloo en de ook de bezoekers van ‘buiten’ die naar het concert zijn gekomen”, aldus de Vrienden van Sweelpop. “We hebben ook ongelooflijk veel steun gekregen van de bijna 100 bedrijven uit Zweeloo en omstreken. Of het nu om geld ging of om goederen, dat maakt niet uit. Dankzij hun medewerking hebben we de kosten van het concert heel laag kunnen houden en kunnen wij de WJD een mooi bedrag overhandigen”.

De WJD is nu druk bezig om het programma voor Sweelpop 2010 rond te krijgen. Jos Naber vertelt: “We hebben contact met diverse bands en binnenkort kunnen we de line-up bekend maken. Zeker is dat Sweelpop 2010 vernieuwd in een vertrouwd jasje zal zijn. Wij kijken uit naar vrijdag 20 augustus, want dan gaat het weer los in Zweeloo”.

De Vrienden van Sweelpop - Jans Oldengarm, Klaas Scheper, Gert Askes, Olfred Nijenbanning, Annemiek Vorsteveld en Anita Klingenberg – hebben al tijdens de voorbereidende vergaderingen, maar zeker ook tijdens het opbouwen veel plezier beleefd. “Het voelde als vanouds, terwijl we met z’n zessen nooit samen in het bestuur hebben gezeten. Het Sweelpop-gevoel was er weer en daar hebben we enorm van genoten.”

Het bestuur van de WJD wil de Vrienden van Sweelpop bedanken voor de samenwerking en steun. Verder iedereen die meegeholpen heeft dit feest op Steen Goede Vrijdag tot een succes te brengen; BEDANKT!

Bijschrift foto: De Vrienden van Sweelpop en de bestuursleden van de Werkgroep Jongerendag (WJD) Zweeloo hebben alle reden tot lachen. Het benefietconcert op 2 april j; heeft maar liefst 9.500 euro opgeleverd. (Foto: Rolf Drewes)

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel