.

.

 

.

Terug in de tijd tijdens Sweelpop.

Deze week is het tijd om nog twee van de artiesten aan te kondigen voor Sweelpop, nadat het bestuur van Stichting Sweelpop de bands 12AM en Pappi di Grazzi bekend hebben gemaakt!

Voor de jeugd, en de nét wat oudere jeugd, staat er een band op het podium die de mensen terugbrengt naar de tijd van de Flippo’s, de Gabbers en Super Mario. Op 25 augustus kan er namelijk geswingd worden op alle bekende hitjes uit de 90’s dankzij It All Started in The Nineties! Zij zullen een feest van herkenning geven van eurodance tot classics, rock, hiphop en happy hardcore.

Fans van Bruce Springsteen opgelet! Niemand minder dan Joost Marsman en zijn zevenkoppige band komen de bezoekers van Sweelpop The Springsteen Experience geven. Om met zijn woorden af te sluiten; Rock on, stay true!

Nog maar één artiest te gaan, want wie is toch de hoofdact van Sweelpop 2017? Houd onze social media in de gaten want daar geven wij hints! Raad jij het goed dan maak je kans op mooie prijzen dus houdt onze Facebook goed in de gaten!

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel