.

.

 

.

Partysquad headliner Sweelpop 2017

Na weken in spanning te hebben gezeten, is de line-up van Sweelpop compleet. Op vrijdag 25 augustus a.s. wordt sportpark t’ Alterbarg weer omgetoverd tot een festival waar 12am, Papa di Grazzi, It all starts in the 90’s en The Springsteen Experience Zweeloo zullen laten trillen op haar grondvesten.

Afgelopen week maakte het bestuur van Stichting Sweelpop de hoofdact bekend. De hoofdact van Sweelpop 2017 is namelijk The Partysquad. Zij zijn het Amsterdamse duo DJ Jerry (Jerry Leembruggen) en MC Ruben (Ruben Fernhout) alias Ruby Funkdoobie. Hun nummers bevatten een mix van hiphop, reggae(ton), bubbling en R&B. Met onder andere de nummers: ‘rampeneren’, ‘ik ga hard’ en ‘stuk’ gaan zij Sweelpop 2017 helemaal op zijn kop zetten.

Vanaf 10 juli a.s. kan iedereen op www.sweelpop.nl en bij de voorverkoopadressen (Welkoop Zweeloo en Bakkerij Kuijer in Aalden) hun kaartje kopen voor ‘het gezelligste festival van Drenthe’. Kijk voor meer info op www.sweelpop.nl Bijschrift foto: Net als hun muziek kent de populariteit van The Partysquad geen grenzen. Oes Eig'n Kraantien d.d. 13 juni 2017.  

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel