.

.

 

.

Rommelmarkt zaterdag 8 juli

Stichting Sweelpop organiseert op zaterdag 8 juli a.s. weer de jaarlijkse rommelmarkt in de hof van Been naast Tante Sweel in Zweeloo. Kom de rommelmarkt bewonderen van 13.00-15.30 uur!

Zonder spullen, geen rommelmarkt, dus heeft u nog bruikbare spullen voor de rommelmarkt? Lever ze dan in op de volgende momenten in de hof naast Tante Sweel: vrijdag 7 juli van 13.00-20.30 uur en zaterdag 8 juli van 9.00-11.00 uur.  Wij nemen geen kleding, knuffels, gordijnen, kleden, matrassen, zonnebanken, koelkasten,  wc-potten e.d. aan.

Heeft u moeite met het vervoer van de spullen of wilt u meer informatie m.b.t. de rommelmarkt, dan kunt u contact opnemen met Jeroen Zantingh (06-20456930) of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tot ziens op zaterdag 8 juli!

Oes Eig'n Kraantien d.d. 27 juni 2017.

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel